Over mezelf

Management Assistant - betrouwbaar - sociaal - goedlachs - discreet - getrouwd -
2 dochters - Tessenderlo - vriendschap - warm.
Monique Maassen in het kort.

Reeds 17 jaar administratieve ervaring heb ik op mijn teller staan. Altijd al neem ik graag nieuwe uitdagingen aan en leer ik ontzettend graag bij. Mede dankzij diverse jobs in diverse sectoren (transport, metaalverwerkend bedrijf, grond- en afbraakwerken, horeca, bouw,...) in mijn levensverhaal.
Daarbij ben ik ook een grote steun en toeverlaat aan mijn zelfstandige en ondernemende echtgenoot, hierdoor besef ik hoe belangrijk een STERK administratief en ondersteunend persoon nodig is om je onderneming te laten groeien.

In mijn vrije tijd staat mijn gezin centraal, samen met mijn echtgenoot en onze 2 dochters genieten we er dan ook enorm van om samen te kokkerellen, te gaan eten, gaan wandelen, kortom de kleine dingen die o'zo belangrijk zijn.

Zelf ben ik een spontaan en goedlachs iemand met de nodige  discretie en vind ik het fantastisch om iets te kunnen betekenen voor anderen, als een luisterend oor en/of helpende hand.  Van dit alles is ook het idee ontstaan om als VA van start te gaan.
Zo kan ik jullie ondernemers helpen bij de dagdagelijkse taken en kunnen we SAMEN ervoor zorgen dat u uw onderneming verder kan uitbouwen, meer opdrachten kan aannemen of gewoon dat je meer tijd hebt voor je gezin en/of hobby's.